طرح توجیهی فرآوری و بسته ‏بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 1000 تن

طرح-توجیهی-فرآوری-و-بسته-‏بندی-آجیل-و-خشکبار-به-ظرفیت-1000-تن
طرح توجیهی فرآوری و بسته ‏بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 1000 تن
فرمت فایل دانلودی: .pdf
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 14
حجم فایل: 182 کیلوبایت
قیمت: 3000 تومان

توضیحات:
طرح توجیهی فرآوری و بسته ‏بندی آجیل و خشکبار به ظرفیت 1000 تن، در قالب فایل pdf و در حجم 14صفحه بهمراه کلیه محاسبات مربوطه با داده‌های سال 1385.

مقدمه:
بسته‏‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که موردنظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. از بسته‏ بندی تا 8000 سال پیش آماری در دست است که به صورت ظروف ساخته شده از حصیر و همچنین ظروف گِلی و لعابی در بین‏ النهرین و مصر بوده است.استفاده از انواع مختلف بسته‏ بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می‏ بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای موردنظر نیز مؤثر است.نظریه‏ پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته‏ بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Proactive و نقش Promotive. چنانکه از واژه به کار گرفته شده برای این نقشها نیز بر می ‏آید نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته ‏بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی ‏دهنده و پیش‏ برنده بسته‏ بندی اشاره دارد.از دیگر سو توجه ناکافی به موازین بسته ‏بندی بهداشتی موجب گشته است که محصولات مختلف غذایی کشور علیرغم دارا بودن کیفیت بسیار خوب در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره‏ای آلودگی های ثانویه و یا عرضه در اندازه ‏ها و اشکالی خارج از استاندارد یا پسند بازار هدف نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و مسیر را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند. بدیهی است با اجرای طرحهای فرآوری و بسته‏ بندی بهداشتی، محصولات غذایی تولیدی کشور، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت.در طرح حاضر انواع خشکبار پس از بوجاری به نمک و جوهر لیمو آغشته و در تابه برشته می‏ گردند. پس از خنک شدن و انجام عمل بسته‏ بندی، محصول نهایی به انبار انتقال می‏ یابد.

دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد